Beeldherkenning

Op basis van Office 365 leveren wij een set aan tools om samenwerken te ondersteunen voor Geografische georiënteerde vraagstukken. Hierdoor kunnen aan maatschappelijke vraagstukken vanuit een multidisciplinaire omgeving efficiënt worden samengewerkt. Bijvoorbeeld door het plannen van maatregelen in een specifiek gebied, inclusief de interactie alle stakeholders. En het realtime verwerken van de inspectie resultaten op locatie.

Werking Office 365

Als fundament voor het samenwerken wordt gebruik gemaakt van Office 365. Met dit fundament worden verschillende tools geïntegreerd waardoor de kracht van Geo wordt samengevoegd met het samenwerking faciliteiten van Office 365.

TEAMS

Wanneer je als team een plek hebt waar je dingen kunt maken en beslissingen kunt nemen, zijn er geen grenzen aan wat je samen kunt bereiken. Met Teams wordt de productiviteit vergroot door alle essentiële applicaties binnen één veilige en vertrouwde omgeving beschikbaar te maken. 

Sharepoint

Met Sharepoint deel en beheer je inhoud, kennis en toepassingen om teamwerk te stimuleren, snel informatie te vinden en moeiteloos samen te werken.