Over ons

Ons verhaal

Innovatie en creativiteit maakt sinds dag één deel uit van ons DNA. We zijn altijd op zoek naar manieren om grenzen te verleggen en passende oplossingen te creëren die zijn toegespitst op locatie-inzichten. 

Dit doen we voor zowel bedrijven als overheid en voor uiteenlopende vraagstukken, die bijvoorbeeld gerelateerd zijn aan ruimtelijke adaptatie en energietransitie. 

Jan Oldersma

De kracht van geografie in combinatie met informatietechnologie vind ik fascinerend. Vooral met de komst van nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie en IoT maakt Geo-ICT van onschatbare waarde. Het blijft dan ook altijd een uitdaging om met deze ingrediënten te komen met een passende oplossing voor complexe vraagstukken.

Herman Assink

Het slim combineren van allerlei geografische data en programmatuur om daarmee organisaties en gebruikers verder te helpen, is wat mij motiveert. Verder vind ik het boeiend om zowel organisatorisch, analytisch als op technisch vlak te werken om op die manier de "spin-in-het-web" rol te vervullen.