Diensten

Location intelligence

Beeldherkenning

Beeldherkenning is een onderdeel van kunstmatige intelligentie oftewel artificial intelligence (AI) en Computer vision. Steeds meer bedrijven gebruiken Computer Vision, en met name beeldherkenning, om de productiviteit te verhogen. Vaak wordt locatie-data gebruikt als de verbindende factor om de werkprocessen te automatiseren, voorspellende modellen te verbeteren en daardoor voordeel te behalen. Lokinas helpt bedrijven te stimuleren om slim gebruik te maken van beeldherkenning.

Stresstest wateroverlast

Lokinas kan voor u een nauwkeurige stresstest wateroverlast uitvoeren op basis van het rioolstelsel. Deze analyse brengt de knelpunten helder in beeld en levert tegelijkertijd verbetering van de datakwaliteit van het rioolstelsel op. Lokinas helpt data te ordenen voor klimaatthema’s hitte, droogte en overstroming en deze te combineren en analyseren zodat er nieuwe betekenisvolle inzichten ontstaan.

Klimaatatlas

Naast het maken van wateroverlast, hitte- en droogtekaarten biedt Lokinas ook producten voor het eenvoudig publiceren van deze data als klimaatatlas. Lokinas kan voor u kaartservices en -viewers inrichten of deze producten online aanbieden zodat uzelf uw eigen atlas kunt maken